Pages

Clicks Please

Monday, June 28, 2010

Kisah Hari Ini

Ola Oli U'all
heheh..cuba tengok pic dolls tu. Cute macam Ema tak?
Ekceli, today takde story yang menarik pun.
Cuma hari ini adalah ulang tahun kelahiran Ema yang ke-26.
  Hari ini cuma ramai kawan-kawan dekat mukabuku a.k.a facebook je yang wish my birthday.
eh..tak lupa juga kepada blogwalker yang bace entry Ema sebelum ni.
Terima kasih banyak-banyak kepada u'all semua coz dah buat Ema rasa dihargai berada di dunia ni.
Walaupun tiada apa-apa yang special pada hari ini.
No cake, No present
 But it's ok..life must goes on.
No need to feel sad because nobody care about you..
 Ouh..ouh...lupew plak..
Hari ini Ema dapat hadiah dari Celcom la.
Nasib baik ada Celcom dapatlah gak hadiah..haha..
Mekacih sangatla kat Celcom sebab bagi Ema nikmati 7 hari panggilan/ sms percuma.
Yahoo...enjoy sakan la calling2 no xpax.
Tapi dapat panggilan free pun nak call sape je.
Ema ni bukannye banyak cakap sangat. Haha
Kalau call boyfie pun banyak diam je..
Lagipun boyfie always buzy with his work.
aish...ape la yep...nampaknye 1 sifat ni kena ubah kowt.
lepas ni kena jadi seorang yang lebih ceria dan peramah.
Tapi, macam mane nak jadi seorang yang peramah yep?
Ade sesiapa mempunyai sebarang idea yang leh di kongsi?
"Seandainya dapat kugapai bintang dilangit.."
Oklah...Ema rase dah takde ape yang nak di taip kot.
Hmm..Selamat Hari Lahir Buat Diriku
Happy Always Don't be sad.

Dahla tu Ema...stop menaip..sebelum air hujan turun membanjiri pipi

................

2 ♥ cHenta:

PinQib said...

nice blog yar,.. mimpi untuk gapai bintang.. must be...


Jum singgah belog Pink

Update!

Ema Teddy said...

@PinQib :
mekacih singgah blog sy