Pages

Clicks Please

Tuesday, June 29, 2010

Sila Terbalikkan PC / Laptop Anda

Ola Oli Jelly ....haha...ya seperti tajuknya..sila terbalikkan pc atau laptop anda ye.. actually ni pasal semalam. Semalam Ema rasa bosan sangat so Ema bukak la Youtube untuk tengok siri anime Bleach yang dah memang jadi febret Ema. So, bukak punye bukak....tetiba je..............................Silalah tengok sendiri video kat bawah ni.







Haa macam ni la jadinya. So, sila terbalikkan pc or laptop anda untuk tengok anime ini ye. Haha.. Ema pun tak tahu napew orang yang upload video ni tak betulkan video ni. Jadinya terbalik sudah....tapi, ramai gak yang view video ni.. yelah kan maybe sebab dah minat ngan anime Bleach ni. Dah xde video lain so tengok je la... same la cam Ema. Semalam Ema tengok pun terpakse menterbalikkan laptop Ema sebab display laptop tak leh nak rotate. Kalau win XP boleh kot. Ni Win 7 x jumpe plak display rotation. Haha... so terpakse la menterbalikkan laptop. Kah3...

 Haa macam ni baru namenye notebook.

Itu baru laptop yang terbalik. Meh kite tengok plak rumah yang terbalik. Macam mane la agaknye nak masuk rumah ni ye. Mesti untuk perhiasan je umah ni bukan untuk diduduki.



Bisikan Jiwa : Hai..macam-macamlah yang ada kat dunia ni. Rumah terbaliklah....jangan orang terbalik sudahlah.

4 ♥ cHenta:

Hariz said...

Hahaha Macam2..
Nice Sharing

Benarkah Perempuan Berzina Hanya Untuk Lelaki Berzina?

Ema Teddy said...

@ Hariz :
klaka kn..bile kena tengok video dgn cara terbalikkn pc or laptop...

PinQib said...

pening la.. sakit tengkuk.. wakakak..

Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

Ema Teddy said...

@ PinQib :
memanglah sbb kena tengok terbalik..hehe