Pages

Clicks Please

Monday, June 28, 2010

It's My Birthday !!



Ya...It's my birthday today.....and my friend wish me 'Selamat Hari Tua' hahah...ya of course la i know..
i'm the older di antara rakan-rakan kat kampus tu..hahah...anyway...nasib la my face look same age je cam diaorg...nasib jugaklah birthday kena time cuti sem ye...kalau tak mesti sengsara kena perang tepung...hahaha..

Terima kasih kepada kawan-kawan yang ingat birthday aku ni ...walaupun sebenarnye tarikh tu memang akan keluar kat facebook.. Tapi, thanks jugak kepada Ami mamee coz wish my birthday awal sehari coz dia igt my birthday 27hb...haha..anyway...thanks a lot Ami. You are my good friend. 
But, actually ada someone yang every year mesti forgot about my birthday and i dah agak dah mesti this year pun dia forgot jugak. 

Look at my face...i'm very sad

Memandangkan umur pun dah makin meningkat. Hopefully all my wishlist will fulfill. And everyday full with hapiness and cheerful....

HAPPY BIRTHDAY TO ME...

7 ♥ cHenta:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

happy besday!!..
ceria2 selal0 yea...

Ema Teddy said...

@ Qaseh :
terima kasih

Syuzana said...

selamat hari lahir!!!

semoga sentiasa happy dan dapat apa yang diingini (^_^)

heart~ said...

hepi besday =)

Ema Teddy said...

@Syuzana & @ heart :
terima kasih wish...

OngZ@i M@laYa 77 said...

arrghhhh!!! tidak.....malu2! malunye! huuuu.... (-__-)
hehehe ur welcome ema yamee...ahaks! adeh..next year kalo pnjg umo dah xleh calah2 agi!
Heppy besday! :)

Ema Teddy said...

@OngZ@i M@laYa 77:
ye la ami..haha