Pages

Clicks Please

Tuesday, January 12, 2010

Gumbira Berjalan2 ^__^

Wee..hari ni sangat gumbira kerana :

1. Ada orang ajak pergi jalan-jalan cari sourvenir untuk VIP.
http://emo.huhiho.com

2. Ada orang belanja makan nasi tom yam ayam yang masam. Tapi sedap sbb dah lapar. Hehe



 
3. Ada orang belanje fashion bag yang cute..hehe..ni yang penting.




4. Tidak pergi ke kelas animation programming sebab dah lambat. Haha.
http://emo.huhiho.com
5. Minggu ni minggu berfoya-foya sebab tak start blaja agi (pot pet pot pet je kat kelas). 
    http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

    6. Amik gambo banyak2.




    http://emo.huhiho.com


    The End

    4 ♥ cHenta:

    ema.razali said...

    wow . happy happy jelaa minggu ni ekk ^__^

    Eyriqazz said...

    tomyam itu nampak sedap...

    Great Teacher Onizuka

    Aidi-Safuan said...

    mak aih..muka xleh bla. hoho

    Ema Teddy said...

    ema.razali:
    yup..happy2 je la..x start blaja agi. Next week pasti buzy.

    Eyriqazz:
    tomyam tu mmg nampak sedap tapi sangat masam rasenye..

    Aidi-safuan:
    eleh..jeles arr tu..;p