Pages

Clicks Please

Thursday, January 14, 2010

BANNER WISH CONTEST

FCU Community telah mengadakan satu contest.

 Sebab-sebab saya nak memenangi contest ni adalah:
  1. Saya nak up kan traffic
  2. Saya nak mengeratkan silaturahim
  3. Saya nak dapatkan banner yang esklusif untuk blog saya.
 Ciri-ciri banner yang saya nak :
  1. Size 200 x 250
  2. Banner tersebut perlu ada address blog saya.
  3. Perlu mempunyai unsur2 art and design.
  4. Unsur cute

 Jom join. Senang je kot.

APA ANDA PERLU BUAT?

anda hanya perlu buat satu Entry tajuk BANNER WISH CONTEST.
Kandungan entry ialah seperti berikut :

  1. Kenapa anda mahu memenangi contest ini? 
  2. Terangkan ciri-ciri banner termasuk saiz banner yang anda inginkan.
KLIK BANNER DIBAWAH UNTUK MENYERTAI KONTES
I
I
V



BAGAIMANA NAK MENANG?

Anda perlu mengajak kawan-kawan blogger komen entry anda.
Peserta yang menerima KOMEN tertinggi akan dipilih sebagai pemenang.
Pengkomen mestilah mempunyai blog (anonymous tak dikira)
seorang pengkomen hanya boleh komen sekali sahaja
Komen berkali-kali daripada orang yang sama hanya akan dikira sebagai satu komen sahaja

Jumlah komen akan dikira pada jam 12 malam 31 JANUARI

HADIAH?

3 PEMENANG akan memenangi
Rekaan esklusif banner untuk blog anda!

(Saiz banner terpulang kepada pemenang)



15 ♥ cHenta:

fcuteam said...

salam.... nice entry... saya baru masukkan awak dalam senarai peserta.......
gud luck ye.. :D

..nOj.. said...

nicely done.. gud luck ye

Ema Teddy said...

fcuteam:
salam..thank you..
hehe..

noj:
thank u 4 ur wish..

Pisyek said...

contest ni dah menarik minat aku sebenarnye... sebab aku mmg minat design2 nih..

tp hadiah dia lak yg aku x minat...

hehe... tp xpe...

gudlak kpd anda...

semuga anda menang...

Ema Teddy said...

Pisyek:
haha..hadiahnye biase je..
just happy2 je join contest...
la~la~la...

Rosmanizah Abdul Rahman said...

Hi ema.. nak comment ni..semoga berjaya jadi juara..

Sambil menyelit mengiklan...jom visit my blog http://bodyslimmingsuit.blogspot.com/

Ema Teddy said...

Rosmanizah:
hi..hehe..thanks tau wish. ^__^.. menang or not x kisah pun.

Ceh..siap sempat iklankn blog lg..hehe..okok..nanti sy jenguk ye.

zBobot said...

Haiii..nice blog & semoga berjaya!!

Amane Asahara said...

gud luck 4 d banner...wish me luck 2 k...wassalam.

zaza said...

semoga kita berjaya....
sy pun join contest nie jg....
chaiyok2!!

-comment me back..hehe-

Ema Teddy said...

zBobot, Amane, Zaza :
ok thnks 4 ur wish...^_^..i like supporters..(eh btl ke aku eja ni, lantok eh.)

Ema Teddy said...

zBobot, Amane, Zaza :
ok thnks 4 ur wish...^_^..i like supporters..(eh btl ke aku eja ni, lantok eh.)

Mr ProPiTo said...

semoga berjaya..hehehe..good luck..kikiki

Mr ProPiTo said...

sori2.. tak letak link.. kalo tak letak link, tak diambil kite...hehe ..good luck :)

Anonymous said...

good one! i just brought lots of different emo backgrounds for my blog
http://www.emo-backgrounds.info