Pages

Clicks Please

Friday, January 15, 2010

Contest 3g - Sila komen gambo tu. Tergelak x?

3g ?
Macam hp 3g la plak kn..
Tapi rupe2nye...3g ni contest (Gambar Gelak Guling).
Firstly, nak ucap terima kasih kat Mr.Zul kerana telah mengadakan contest yang agak menarik ni.
Tadi, aku visit back dia punya sites. So, aku baca entry dia ade contest.
Pastu berminat lak nak join.
So, sape2 nak join contest leh klik banner kat bwh ni
I
I
V



Orait. Gambar yang aku pertandingkan untuk contest ni adalah gambar kenangan aku and kawan2 semasa pergi bercuti kat pulau perhentian tahun lepas. Oleh kerana gambar ni macam aksi spontan gak. So, aku try je lah. Actually sebenarnya mase tu kitaorang nak pose melompat. Tapi dah terlebih lompat tu yang masing2 jadi macam tu. Hehe Tapi, aku tak tahulah kn dialognye dah ok or not. Main bedal je..hehe



 Klik ler gambo tu untuk melihat lebih jelas.

So, ape pendapat korang?

Reaksi korang.
Adakah gambar ni berjaye membuatkan korang tergelak?
Silalah komen ye.

14 ♥ cHenta:

cintaqaseh said...

funny..i like..heheheh=)

Ema Teddy said...

cintaqaseh:
hehe..ok...thnks

HEMY said...

bagi aku..gambar tu sendiri dh best..tp caption ni kalu salah letak jadi tak best

cikgu isza said...

lucu gak.. tersenyum kita

Ema Teddy said...

Hemy & cikgu isza:
thnks 4 ur comment :)

cik ros said...

wah..gud luck ye..=D

Ema Teddy said...

cik ros:
hehe...mekacih

ema.razali said...

sis , sumpah kelakar ! hahha ^__^ teringat kat sesorang laa bila tengokk gambar tuh (:

Irtiyah said...

Salam
Gambar tu kelakar.. dah ok.
dialog tu kalau dapat buat yang ada kaitan antara satu sama lain lagi besh.. tapi dialog orang yang kat ujung kanan sekali tu boleh kekalkan
hehehe..

Ema Teddy said...

ema.razali:
heheh.. mmg lawak..tp dialog cam x ok kn..

Irtiyah:
Salam..hehe tu arr..x tahu nak tulis dialog ape lg..

sI tEDI said...

good luck!

Ema Teddy said...

si tedi:
mekacih ^_^

Jard The Great said...

gud luck ye.. ehehe.. tp kecik sgt ar gmbr tu

Zul said...

Thankz sebab join...
Maaf lambat wish.. hehe
sebab bz melanda.. haha!
Tarikh tutup dah hampir...
Zas... hehe!
semoga berjaya..