Pages

Clicks Please

Sunday, July 5, 2009

Chibi kuh daa StoRy

Haa...ni pulak projek 2D mase sem 1 kat unikl untuk subjek fundamental of 2D animation. Ms.Suzidiana yang ajar subject tu. Animasi ni aku wat guna macromedia flash mx ngan adobe illustrator. Ambik mase bape lame aku x igt la..tp mmg lame la aku wat research pasal pergerakan teddy nih.
Character Chibi ni plak aku wat sebenarnye sbb aku suke sgt ngan teddy bear. Sbb tu rupe bentuk nye mcm teddy je kalau korang tgk. Type dia plak nmpk comel tp sbnrnye ganazz mcm akuh laa...hehee..;)) ..tp mase aku wat animasi nih..aku x selitkan pun aksi keganasan kt situ..cume lawak je kot. So, ape2 pun korang enjoy je lah tgk epi 1 Mr.Monstedd tuh ye. Kalau aku ade idea nanti barulah epi 2 plak muncul..tunggu jelah...



video
p/s: ni la animation 2D aku tu..

0 ♥ cHenta: