Pages

Clicks Please

Thursday, January 7, 2010

mY aRtwork



ni drawing untuk sketchbook aku mase sem 1..


 
 
.
.
.
Dah tengok pic kan?
so amacam, bagi la komen sikit.

Nota tangan : Ni pun post entry lame 19/6/09 punye...ghehee..komen2..

9 ♥ cHenta:

Armyrule said...

ini pun terbaik gak, aku mmg minat gila dgn artwork2 camni cuma xberbakat je...huhuhu

joezzart said...

nice..amik art n desing kew??

joezzart said...

*art n design

pak long said...

salam...
kalau cam tu...boleh carik makan...ada unsur seni kat pic tu...

Ema Teddy said...

Armyrule:
sume org boleh belajar walaupun x berbakat.

joezzart:
dulu sy amik aplikasi multimedia . Pastu skrg amik Animation Design lak.thehee..

pak long:
salam juga paklong. yup..ade member yg suh sy wat potret diaorg tp sy sgtlah malas nak wat.huhuu..

HEMY said...

yg 2nd tu mcm rambut tone dia...kalau gambar asal takde mmg ingat rambut..upanya sweater..hee..tp cantek..aku tak reti

chenta said...

pergh!gila berbakat anda ni ema...
buat artwork my pict boleh?hehehehe

Ema Teddy said...

Hemy :
hehe..letih tu nk siapkan lukisan potret tuh..guna pensil lak tuh..

chenta:
hehe..nk buat tu mmg la boleh..tp siapnye x tahu bile.nak tunggu ade mood nak melukis baru blh wat..kalau x tak menjadi gak.hee

Ema Teddy said...

Hemy :
hehe..letih tu nk siapkan lukisan potret tuh..guna pensil lak tuh..

chenta:
hehe..nk buat tu mmg la boleh..tp siapnye x tahu bile.nak tunggu ade mood nak melukis baru blh wat..kalau x tak menjadi gak.hee