Pages

Clicks Please

Saturday, May 15, 2010

Dunia Fantasi Saya ^__^

Hehe...semangat2 untuk berblogging....
Selamat datang ke dunia fantasi saya........perlukah saya berkata begitu sekarang?....
hmm...saya rase saya perlu menukar cara saya berblogging, theme blog saya,, semua kena tukar la... coz blog sy tak cukup cute berbanding dengan lukisan yang kami buat bersama sem lepas...nak tengok ke?

:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:













Ok..inilah dia dunia fantasi saya....comel tak? saya memang sangat suka teddy bear...sbb itulah saya gunakan teddy bear sebagai monster dalam hidup saya....




Note : saya gembira dengan hasil kerjasama farah ni...Fara adalah seorang animator yang sgt suke melukis character yang cute.

3 ♥ cHenta:

HEMY said...

sangat cantekkkk..lama tak melukis

AiZ said...

wah... berbakat!... Aiz pun suka lukisan macam ni... sangat2 penggemar this type.. ^___^

Ema Teddy said...

hemy & Aiz:
thanks...ghehee...sy suke character yg cute..