Pages

Clicks Please

Monday, March 22, 2010

Pesta Hot Air Balloon Putrajaya 2010

Mari kita lihat gambar-gambar yang telah diambil oleh saye mase pegi pesta hot air balloon semalam. Ade kawan2 yang pergi gak ke pesta kat putrajaya nih? Mari kite share gambar... Saye bernasib baik sebab dapat masuk untuk ambil gambar belon2 panas ni. Hehe..tu pun sbb saye ade bawak incik Sony A saye. Mestilahkan...tapi saye dapat masuk sorang2 je, incik Bf sy tinggal kat luar. Cian dia...hanye org yang ade kamera dslr  je leh masuk. Tapi kecian arr kat saye sebab xde owang nak amikkan gambar saye ngan incik belon panas. Hmm.. k lah just enjoy the scene... Actually sy budak baru belajar menggunakan kamera dslr nih..hee...kalau gambar x berape nak cantik...harap maap je la..hee~











nasib baik ade org sudi tolong sy tangkap gmbr kenangan ngan incik belon panas. Hee~






Hehe..ade agi gmbr saye upenyer...

Hee~..sume gambar diatas telah diedit.. baru amik 300 ++ gambar. Kamera saye cam dah semput je..ape laa.. lagipun hari dah golap mase tu. Xpat amek gambo yang cun2 agi...So, pastu kitaowg pun balik.

P/s : Aish2...lupew nak cakap..nanti assignment terbaru saye. Saye kena buat figure transformer la...adoi...Nantikan je la kemunculan transformer pertama yang berjaye ditransformkan oleh saye.

7 ♥ cHenta:

Azizuan Aziz said...

aku p petang td ujan plak time belon nak kembang..kempis balik..sob!sob!

MX said...

best2...

tpi kali miss nak pergi...

Legasi Piston Pecah said...

macam-macam jenis belon panas ada ek...

Ema Teddy said...

Azizuan:
hehe...cian...hari sabtu tu pun nasib baik je..ptg tu belon naik...dptla snap pic.

MX:
takpe thn depan ade lg kot.

Piston:
A'aa...dark vader pun ade wei..tp x sempat nk snap pic..

From The News said...

waa cantik-cantik gambar :D
pegi sessi petang ek?

darth vader xsempat snap ke?

fitri oh fitri said...

wei, camne aku xhaw ade bende ni? aaa.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

Ema Teddy said...

From The News:
yup darth vader x smpt snap sbb dh gelap...pastu belon tu x naik pun..

Fitri :
tahu ade event ni pun dari bunting kat tepi jalan..