Pages

Clicks Please

Saturday, March 13, 2010

Fashion & Potraiture Photosho0t

Alhamdulilah...akhirnye selesai sudah assignment yg ke 2 ni. Actually, setiap seorang daripada student subjek photography kena ambil 1 gambar untuk fashion & potraiture. So tema yang aku pilih adalah Emo Lolita. Aku pilih tema ni sebab aku sangat suke dengan emo style. Dari dulu lagi aku suke menggayakan style Gothic emo Lolita. Heheh..so model aku pun dah ditransformkan kepada style Emo. Thank to Nisa kerana sudi menjadi model untuk photoshoot kali ni. Gambar ni di ambil dalam studio photography dengan menggunakan kamera Nikon D60 dan 1 Combi. Jom lihat dan komen gambar di bawah ni.

All of this picture are copyright by NF Photography. All right reserve.
Copy of this photo are not allowed.









Ok. Sape2 yang tengok n bace entry ni.. Silalah komen ye.

5 ♥ cHenta:

sherah said...

wahhh i suka semua gambar2 you lah hehehee

Ema Teddy said...

sherah : thanks sherah..kalau nk jadi model ckplah..hehe..

jan said...

leh la panggil awk kalo kawen nti...lawa2 sume :)

Legasi Piston Pecah said...

awak comel..

Ema Teddy said...

jan:
hehe...sy stil study agi..tp kalau setakat nk suh amik gambar tu leh je..

piston:
model tu mmg comel.