Pages

Clicks Please

Sunday, March 7, 2010

ermm..yummy...ittadakimasu

Fuh letih berjalan turun naik kat Plaza Low Yat tuh.
Nak cari tape Hi 8 untuk video camera recorder
Susah betul nak dapat tape tu sekarang. 
Tapi, jalan punye jalan kat semua kedai gambar.
akhirnye, jumpe gak 1 kedai ni yang still ade jual tape tu.
Selamat ar.

Tapi ingatkan leh guna la video tu untuk project short film nanti.
Rupe2nye xleh nak record plak..adoi..sakit pale aku..
nak kena godeh2 agi la nampaknye video cam tu.

Lepas fenat mencari RAM untuk laptop ngan tape untuk video cam
kitaorg singgah makan kat sebuah restoren makanan jepun..
hehe..nyum..nyumm...dapat gak makan bento.
meh kite lihat gambar2 dibawah ni.

Ittadakimasu!!
 

uu..nyum..nyumm
Ni salmon bento. Namenye lupe lak...tapi bento ikan salmon laa..

Bento ngan miso sup...oyeahh..lazat

Yang ni lak saba...bento. Pun aku lupe name sebenar bento yg ni ape.
hehe..yang penting perut kenyang dan sedap

5 ♥ cHenta:

syikinshuhaimi said...

suke makann jepun..
i like sushi very much..
yang lain belum cube lg..
sbb kna g ngn org yang suka..klau x..xjejak pun restoren jepun..hihi

anyway..nice blog ;)

Ema Teddy said...

syikin: nak makan makanan jepun blh..tp jgn yg x mentah..x elok utk kesihatan..
sesekali makan bento best woo..

Nabiel said...

nie kdai yg kt bwh skali tuh ek?
ehmm..cam mnarik!!
hehehe..

Ema Teddy said...

Nabiel: iye..kat tempat kedai makan byk2 tu...ade satu restoren makanan jepun

ザ-sylver-shooter said...

makanan jepon tk besh!! miahahah