Pages

Clicks Please

Tuesday, January 5, 2010

Encik Nuff, Cik Adsense, Encik Google

Encik Nuff..
napela ko x hupdate2 agi..
dari tahun lepas aku tengok report..
tetap 2 hengget..x naik2 angkenye..

Owh encik nuff..
macam mane la aku nak beli lappy baru kalau aku xde duit..
Encik Lenovo aku ni dah semput dah..sejak 2 menjak ni asyik pengsan je..
bile aku bedah siasat barulah sihat sikit..

Encik Nuff owh encik nuff
huhu..sedih bebeno la aku rase..
bile ko dok sembunyi disebalik perkataan "ads by nuffnang".
Aku rindu la ko tergedik-gedik kat blog aku ni..
supaye para peminat ko xla ngadu kat aku.
ko asyik tido je memanjang..

Encik Nuff owh Encik Nuff
Cepatlah bangun..
penuhkan tabung aku tu..

Lagi satu ni Cik Adsense..
Rupe je cantik leh tukar2 baju selalu..
makeup macam2 kaler ade..
suke melawa, dah tu kaye.tapi dekut..
1 sen je ke? huhuk..sedih betul laa..
macam mane la tabung aku nak penuh Cik Adsense oi..
Ko bagi aku 1 sen je..

Ni sume sebab Encik Google la ni.
Ko asyik kuar date ngan Encik Google
sampai lupe nak bagi duit komisen lebih sikit kat aku ye.
huhuu..dahla Encik Nuff suke tido..Cik Adsense lak dekut..
Derma lah lebih sikit kat aku ni.!!..



6 ♥ cHenta:

virulent lolita tan benihime said...

samela yunk..i wat,sme je..i bru wat nuffnang,da wat tp tak kuar add pun..adsense plak memg 1 sen je sedgkn da beribu kli..aduh!haha!

Zuewairy said...

okkess.. saya dh derma 25sen untuk kamo.. old dogs~

@adlynna@ said...

kn kn kn..
ayik tidooo je nuff kn kn..
uhhuhu..
saba2..
nnt naik la RM ituu..
;)

Ema Teddy said...

virulent lolita tan benihime:
dah nasib kn...terima je la ape yg ade..hiks

Zuewairy:
terima kasih krn menderma ^_^

@adlynna@:
Pakcik Nuff tu mmg suke tido..zzz

Liyanaa. said...

picit olddogss :P hihi

yayang, status nuffng u gliterati or non ordinary?

Ema Teddy said...

Liyanaa:
thnk u Liyanna dh derma 25sen.
status nuffnang i glitterati la..hmm.