Pages

Clicks Please

Monday, December 28, 2009

Nak Potong Ke x?

Adoi..dah la kepala aku dah mula nk pening..
tenet aku lak wat hal je..
patut ke aku potong je line celcom broadband nih..
atau biarkan je dulu?
hmm..dah la elaun aku bulan2 pun macam x cukup je.
Nak bayar bil internet bulan2 RM99..
internet lak macam ni punye lembabon..
adoi..



Sakit x kepala korang kalau tengok speed internet korang setakat 2.76 je gitu?

6 ♥ cHenta:

touyakaruma said...

ko banyak guna ke tak ? klu kurang baik ko gi CC jer .

profnotetree said...

hai nasihat dari prof sket..
dlu ada pengalaman jual menatang broadband2 nih.. for me.. between celcom, p1 maxis n other servis.. celcom more better lah..
tapi.. celcom lagi ok if kita guna yang prepaid rm20 for weekly tu.. lebih lancar dan xda limit for download..

ayisy said...

salam. cuba telefon celcom, kalau dah telefon celcom pun lembab baik potong jek. cuba pakai maxis, digi, p1 wimax plak. Broadband ni ikut tempat. kalau tempat tu laju, laju lah, kalau lembab sabar jek lah. mcm saya kat rumah laju jek, bila kat kampus lembab!

Kaizo Teddy said...

touyakaruma: byk guna internet. Hari2 on9 coz sy student.^_^

profnotetree: owh ade ye yg RM20 weekly punye..leh la potong pas ni..cam x larat je nk byr bulan2 heheh :))

ayisy: Salam.Hehe..sy dok kt pedalaman sbb tu slow giler baboon. Sabau je la. kalau blk kl nanti mesti laju je. ;;)

z4520ft said...

aku pun pakai prepaid celcom broadband jadi guna pun ikut keperluan,xde nak kena bayar banyak tiap2 bulan. n nasib baik ade henset 3G, leh wat modem.

Kaizo Teddy said...

z4520ft: betul jugak tu. kalau pakai prepaid xla rase terbeban ngan bil tiap2 bulan kn..Lagipun amat bahaye kalau gune internet 24hours..dok mengadap lappy je la kejenye..:D