Pages

Clicks Please

Tuesday, December 29, 2009

GengBlogger : Berkawan Berchatting Berkongsi Info

"Berkawan Berchatting Berkongsi Info"

Wah..best x tagline ni..? Tapi ape yg best aku suke dengan Gengblogger ni sbb dengan adenye Gengblogger, blog aku yang dulunye suram dan muram je sekarang dah mula nk meriah dengan komen2 dan message dari kawan2 kat Gengblogger. Tu yang aku suke tu. heheh..happy sangat sbb dpt gak kenal ngan blogger2 lain yang berkongsi cerita2 sedunia.heheh. Ape pun, aku nak gak join contest tagline plg best ni..saje2 je..



Banyak2 logo GengBlogger ni. Yang kat atas ni yg aku paling suke sbb nmpk cute je.










3 ♥ cHenta:

Aidi-Safuan said...

hehe...nice 1!
good lak okay~

Irtiyah said...

Salam
Pernah dengar/baca sekali tentang Gengblogger ni tapi tak join lagi. Nak join jugak la.

Kaizo Teddy said...

Aidi-Safuan: hehe saje je try..thnks anyway

Kak Imah: Jom la join..leh dpt traffic byk kt blog. ;;)