Pages

Clicks Please

Sunday, July 4, 2010

Guinea Pigs For Sale

Ola oli u'olz.... ni saje je nak iklankan...kalau ada sesape yang berminat nak beli guinea pigs/cavy saya. Guinea pigs saya dah beranak 4 ekor. So, tak larat nak jage banyak2...lagi pun kos bertambah. Almaklum je lah saya ni student agi..huhuu...So, tak de cukup bajek utk spent money untuk 6 ekor guinea pigs.sesiapa yang berminat nak beli sila komen kat entry ni ye.

yang ini warna putih ade campuran coklat ngan hitam.
Abbysinian breed tau ni.
lahir pada 20 apr 2010. Umurnya sekarang dh 2 bulan lebih.
Gender : Female
yang ini kaler putih...pastu kat area mata je kaler brown ngan hitam.
ini pun adik beradik yg kt atas tu. Abbysinian breed.
lahir pada 20 apr 2010. Umurnya sekarang dh 2 bulan lebih.
Gender : Female

 yang ini plak gender male.ntah macam mane ntah leh jd American short hair breed nih..
Mak bapak dia dari abbysinian breed.
Sangat gemuk sbb kuat makan. Tapi, agak pemalu ngan org.
kaler seperti dalam gmbr tu.
D.o.b: 9 feb 2010
umo dah 4 bulan lbh..

So, kalau ade yang berminat nak beli. Sila komen kat entry ni. Serious buyer only ok. I jual RM 40 je sekor. dah murah la tu. Biase kat kedai jual RM 50 ke atas. Sebarang pertanyaan mengenai guinea pig di atas leh la text kat komen ye.

TQ


11 ♥ cHenta:

OngZ@i M@laYa 77 said...

emma canteknye! :D tp ami x pnah lor bela hamster.. bela meow ada la..tp atut dia ggit t..

Ema Teddy said...

bukan hamster laa...ni cavy atau lbh dikenali sbg guinea pig

diary ss said...

comelnya gp ema. ada lagi ke gp tu - yang female. saya berminat nak beli untuk pasangkan dengan gp sy - male. Tapi ema kat ner?

Ema Teddy said...

@ diary ss :
nak beli ke? tggl yg warna putih tu je.. yang laen sume dah kena beli..

diary ss said...

Ala.. Yg putih tu jantan kan? Susah nak cari yg betina kat jb ni...

diary ss said...

Ala.. Yg puth tu jantan kn? Kat jb susah nak cari yg betina

diary ss said...

yg putih yg male ke female?

Ema Teddy said...

@ diary ss :
female la...kalau kat gmbr tu...yg kaler putih ade spot hitam coklat kat muke...tinggal yg tu je...

yg total putih tu dh jual ngan yg bdn kaler coklat tu..

diary ss said...

kalau dekat esok saya dah pergi amik si comel tu. harap2 saya berkesempatan nak pergi sana hmmm.. kalau saya minta adik sy amikkan boleh jugak kan? sebab adik sy duk ampang. Tapi sy takut bila dia amik dia terus nak bela. Ish takperlah kalau sy ada masa dan sekiranya ada lagi gp tu di tangan ema saya akan bagitau. :(

nur fadhilah said...

Cara nak beli macam mana ye?

Ema Teddy said...

sorry sis @nur fadhilah... guinea pig tu semua dah takde dah...