Pages

Clicks Please

Tuesday, June 8, 2010

Hello Kitty Stuff - Peminat Hello Kitty Sila Lihat

Heheh..sejak bile la aku minat kat hello kitty nih kan... haa...disebabkan hello kitty ni warna temanya adalah pink. So, aku sokong Hello Kitty ni..lagipun Kitty ni Cute cam aku...hahaha...anyway..apa2 pun peminat Hello Kitty...sila lihat dengan mata yang bulat sambil menjerit ok...

kereta Hello Kitty

wedding dress Hello Kitty...cute je kan?

Dvd player. Yang ni aku pun minat..hehe

 keyboard ni aku ade nampak kat Plaza Low Yat..mmg comel..

Atm machine pun ade hello kitty..

notebook

pembakar roti yang cute..haha..kalau ade kat malaysia nih..aku pun nk beli..

nak tak korang guna toilet yg cute macam ni?

mobile phone

wah..speaker ni cute lah kn..

webcam.

mesin jahit


kalau umah aku macam ni..agak2 korang nak datang tak?

Haa..yang ni lagi best...korang tengok la gambar kat bawah ni...nak tergelak pun ade aku tengok...
tengok...Dart Vader pun suke hello kitty..heheh

Hmm..korang pernah tak tengok kucing yang menjadi Hello Kitty sebenar?Kalau nak kenal ngan Hello Kitty sebenar..jom tengok gambar kat bawah ni.
Inilah dia Hello Kitty sebenar...hihihii...

2 ♥ cHenta:

Farid MOFASAD said...

mesti obses dengan kitty nie!!


>>_______________<<











...


JOM SERTAI KEMPEN KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL!!

Ema Teddy said...

@Farid MOFASAD:
tak obses ngan Hello Kitty tp mungkin obses ngan warna pink.