Pages

Clicks Please

Tuesday, March 30, 2010

Transformers Figure Bikin Rambut Aku Gugur La - Part 1

Tahu tak kenape ku berkata rambut aku makin banyak gugur?
hehe..sbbnye benda ni laa...


Ya..transformer...
Untuk subjek Advance Figure Design, aku kena wat satu figure transformer yang leh posing macam yang kat bawah ni...


Hmm...nampak cam senang je kan..
actually keje ni rumit..aku kena wat satu bentuk robot transformer yang baru.
So, banyak2 benda...aku pilih brick game je.Lagipun rupe bentuknye cam hand phone je
Tak tahu lah camne bentuk robot aku nanti yep..haha..


So inilah barang-barang yang aku akan gune untuk wat robot transformers..

So, nantikan kemunculan figure transformer aku yang leh posing ballet..heheh.

2 ♥ cHenta:

crayon said...

ahahaha.. gila gempak ah hang blajaq buat benda2 camni.. cam best ja..

tubelawak.blogspot.com

Ema Teddy said...

crayon:
ye..nk wat mcm mane..dh dpt lecturer gempak...kenala ikut jejak dia..haha