Pages

Clicks Please

Monday, February 8, 2010

Lukisan 1 yang seksi

Ohoo...hari ni tiba masenye nak update blog...ghehee..
hmm..lately ni aku mula buzy ngan keje2 sekolah...eceh keje sekolah ke keje kampus?
ape2 pun layan je la..
orait ni..just nak tayang hasil lukisan pertama aku untuk subjek Advance Figure Design..
adeh..untuk subjek ni memang rase cam nk give up je..tp xleh wey..
perjuangan mesti diteruskan..
lecturer aku kali ni amatlah advance dlm melukis coz beliau suruh kitaorg melukis dengan menggunakan pen...
ok..pen ye bukan pensil...
pen yang berdakwat hitam mmg digalakkan..
tapi..untuk 1st time kelas beliau..
kitaorg dibolehkan menggunakan pensil..
so jom kita tengok hasilnye..
|
|
|
|
|
|
|
V
 
Ok..i know the picture look so sexy..ahaaha
but..nak buat macam mane..dah lecturer ku suruh lukis gambar tu..
so buat ajelah..ni lukisan dalam size A3..
hehehee..amacam..bagi arr komen sket..hee..
next assignment kitaorg kena lukis gambar tengkorak lak..
ingat this task nak try lukis guna pen..

guna pen adalah sangat susah ok..
tak boleh padam kalau dah silap..
tapi kalau dah berjaye memahirkan diri melukis guna pen..
haa...memang terbaek lah..

okok..untuk next drawing...lom siap agi..nanti aku upload la bg korang komen..




9 ♥ cHenta:

ariff said...

lukis sendiri?
wow!
hebat!

Ema Teddy said...

ariff:
yup..lukis sendiri la..blm hebat agi tuh

-aTie- said...

sgt cantek dn menarik....hebat ;)
sgt suka melukis tp bakat itu kurg dh tdak d asah..rugi rasenye

Khaizarien @ atie Blog

perempuan ITU said...

oh men! tergoda ni.ahaks

Ema Teddy said...

aTie:
thnks...jika hobi melukis..teruskan..walaupun x cantik mane..tp lukisan itu ttp seni..

perempuan ITU:
hahaha..jgn tergoda sgt dgn keseksiannye..

Irtiyah said...

salam

cantik..
kelas ni ramai perempuan kah? hehe lecturer main psikologi kot..

Ema Teddy said...

Irtiyah:
hehe..x ramai sgt pompuan...lelaki lg ramai...nasib baik xkena lukis gambo pompuan..hehe..

zahidah said...

ai, seksinya...xmoh tengok..haha...
nway, lukisan ni cantek...cam pelukis profesional plak yg lukis pic nie...permulaan yang terbaek =)

Ema Teddy said...

zahidah:
thanks zahidah..