Pages

Clicks Please

Sunday, January 3, 2010

Edit Photo Contest - Oyeah ( * - * )

Wah.dah tahun 2010 dah.. Hoyeah..akhirnya settel gak layout baru blog ni. Cun x?Tajuk entry kali ni." Edit Photo Contest ". Ape sebenarnya yang terjadi ye?hehe kalau korang nak tahu inilah 1st contest yang aku join. Actually aku pun memang minat bergambar, amik gambar dan mengedit gambar ni. So memang sesuai sangatlah ngan contest yang dianjurkan oleh Cik Ros ni. Thanks to Cik Rose kerana telah menganjurkan contest ni.


Ahaks..best tau contest ni sbb korang leh edit pic korang sesuka hati tapi mesti original.
Haa..gambar yang Ema Teddy pertaruhkan untuk contest ni. Jom tengok kat bawah ni.


Haa..amacam?Ocheh x?Sweet x?
Hehe..Ema Teddy x banyak gambar baru. Ini je lah gambar yang terbaru berimej baru..
Ape-ape pun just enjoy je join contest ni.
Hope 2010 ni Ema Teddy sentiasa HAPPY. = n_n =
oyeah !!

9 ♥ cHenta:

shuko said...

xcun..hehe..xde la..okla layout ni..waa..msok cntest edit ek..nk msok tp xde bakat dlm edit..

kotakbeg said...

salam menziarah..
malangnya cik kotak mmg buta gile bab edit-mengedit gambar ni..huhu

Zil-el-saif (The Encik Saif) said...

akan join jugak...
rasa teruja nak mengedit....

leEya said...

gud luck k!

Ema Teddy said...

shuko : hehe..ala..xde bakat pown cube jelah..enjoy2 je masuk contest ni.

Cik Kotak : Salam ziarah juga.Ala..x pandai leh blaja kn.

Encik saif:join jgn x join..seronok join contest ni.

leeya : hehe.,.thanks

iEnA eLiEnA said...

hye..
rajin gak join contest kn
nk wat iklan..hehe
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

Ema Teddy said...

iEnA eLiEnA:
amboi pnjg berjela komen

iEnA eLiEnA said...

hehe
tu la pasal
panjang la plak

owh dlu free hair..
same la dgn iena
pic pki 2dung xbnyk..
hentam je yg ade
huhu

Ema Teddy said...

iEnA eLiEnA:
nanti la balik kl sabtu ni baru amik gambo byk2.hehe..skrg dh pakai tudung. So xleh la nk letak gmbo free hair lg.