Pages

Clicks Please

Thursday, December 31, 2009

cHibi me-RemPit ( Sem 3)-Replay

Heheh..sempena nak sambut tahun baru 2010 ni.
Aku nk rewind semula beberapa animation yang aku dah buat sebelum ini.
Ok.kat bawah ni ada satu video animation 2D mase sem 3 lepas.
tajuknya CHIBI Me-Rempit
So sempena tahun baru yang bakal menjelang ni aku nak nasihatkan kepada semua orang kat luar sane..
PLEASE SAY NO TO REMPIT !!
ape guna korang merempit pastu mati katak..
baik korang race kat litar, ade gak insurans kalau accident.

Kepada sesiapa yang melawat blog aku ni
janganlah sekadar silent reader je..comment2 la sikit ea
comment anda amatlah diperlukan supaya aku boleh buat kartun yang lebih bagus..
sebab aku ni adalah calon2 animator utk malaysia.
kih..kih..kih..
xnak ckp byk lg..enjoy je la video tu ye..


Sepatutnya tayarnye berpusing. Tapi ntah ape prob mase aku render animation ni. Jadi camtu lak..

= ni Chibi pakai helmet tapi merempit lak =

4 ♥ cHenta:

Ntah apa2 ntah said...

Salam... jom jalan2 tengok budget homemade coklat yang pastinyer akan mengikut budget anda....... tak nak try ke?

Ema Teddy said...

coklat?coklat makan ke?hehe

NanLimo Bertuah said...

seronoknye.... teruskan berkarya....
salam dari Pekanbaru Riau :D
nicehand...

NanLimo Bertuah said...

seronoknye.... teruskan berkarya....
salam dari Pekanbaru Riau :D
nicehand...