Pages

Clicks Please

Monday, September 28, 2009

Hypertension!!

Arghh!!...sewabut kepala bile assignment berlambak tak siap. Mood masih lagi mood holiday. Satu assignment pun x sentuh agi ni. Minggu ni video kartun animatic nak kena siapkan 50%. Audio animation pun tak start agi. 3D modeling punye assignment pun x siap agi nih. Fenin-fenin, napelah aku sambung blaja lagi. Tahu dulu aku terus kerja je. Dapat duit leh beli kete myvi biru tu sebijik. Minat betul aku ngan kete Myvi warna biru tuh . Bila ntah nak dapat sebijik. Hmm..apelah nak jadi ngan aku ni. Semakin hari semakin malas nak g kelas. Masuk kelas dengar lecturer membebel je..bosannye. Nasib baik satu kelas cancel hari ni. So, leh la relaks kat umah je. Nak siapkan assignment yang terbengkalai tuh. So, nanti kalau dah siap aku punye animation tu bolehla korang tengok dan bagi comment ye. Hehe..Tungguuu..nanti aku upload la kat blog ni. X pun kat Youtube je.

2 ♥ cHenta:

OngZ@i M@laYa 77 said...

ima...sabar la..smua yg blaku pasti ada hikmahnye.. x rugi ima further ur study utk mse dpn ima jgk..dgn sgulung ijazah yg ima miliki nnti maybe lbh memudahkn ima agi utk dpt keje yg lbh baik kan...spe taw rezeki tu smua dtg dariNya.. Bukan sje myvi malah lbh dari tu ima pasti dpt. Insyallah ami doakn utk ima jg.. :) Chaiyok2!

Kaizo Teddy said...

thanks ami yamee..:)