Pages

Clicks Please

Sunday, June 28, 2009

HaPPy BiRTHday!!


Hari ni merupakan birthday aku.. Genaplah umur aku 25 tahun..huhu..T_T..hmm..umo dh semakin meningkat tapi perangai aku still ala2 funky gitu.heheh...hari nie aku happy coz aku dapat hadiah birthday dari CELCOM (panggilan percuma selama seminggu beb tp untuk no. 8pax je) dan MAXIS (panggilan percuma untuk satu hari je untuk maxis ke maxis).

Ramai juga lah kawan-kawan yang wish birthday aku. Terima Kasih banyak2 aku ucapkan buat kawan2 ku sekalian yang wish my birthday. Ada yang bagi sms, ada yang bagi comment, message dan tag kat tagged tuh..terima kasih bebanyak.i appreciate that. Tapi, aku still rase sedikit kecewa coz someone yang aku harapkan tu...selalu je x ingat pasal birthday aku. Setiap tahun same je..mesti dia x ingat pun..Kecewa juga sih..(//_T)..Tapi, nak wat macam mane sebab dia memang ada prob ingatan..Haha..


4 ♥ cHenta:

M™ said...

Happy Burstday!!!!!!!!!!!!!

akak...xmo seday²...

chill...today is ur burstday!

muaaxxxx!

weeee~

OngZ@i M@laYa 77 said...

Happy Birthday to u....
Happy birthday to you....
Happy birthday to ima mamee chomel... :D (heik3)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.......!!

Kaizo Teddy said...

hehee...thanks sha and ami yamee....

OngZ@i M@laYa 77 said...

came2 besday gurlz... :D hehe