Pages

Clicks Please

Saturday, June 6, 2009

2 Hari Di Pulau Perhentian

31hb June yang lepas. Caye n kawan2 bertolak ke terengganu. We all nak g bersantai kat Pulau perHentian. Dari KL bertolak ke terengganu ambil mase yg agak lame gakla..lebih kurang 9 jam kitaorg dok dalam bas...naik lenguh pinggang,tengkuk ngan badan.. nak tido pun x selesa coz tempat duduk dalam bas tu keras cam kayu, x best macam sofa..huahua...pAstu sampai Kuala Besut dalam leBih kuRang Pukul 5 paGi.. SemEntara tunGgu LaGi 3 oRang MemBer samPai. KitaOrang Ber5 sEmpat aGi MelEpak Kat PonDok TeKsi. LeTih pUnye PaSal x SemPat PlaK nk snap pic kat Situ. KalaU x Leh TunJuk Kat KoRang..

SaMpai Je Kat PuLau tu..LepAs ManDi n BrEakfast..KiTaorg g teruS je G Jalan2 Kat SekiTar Pulau

Perhentian Besar. Pic ni Amik mase Kat Jeti nak g pulau seberang...


i jugak yg single time neyh...

gmbr terpaksa buang
Pakcik tu perut boroi xleh nk cover dah...huahuahua...ups sorry...





Cantekk batu karang neyh...mcm bee hive pulak..



Waa...my nose....red kaler laa...burning...


L.O.V.E = CHenta


Aiseh...kacau daun betul la mamat ngan minah ni....

Ni pic kt tepi pantai long beach =,=



Shanteekkan awan tu..



Kita minum dulu...




Batu belah batu bertangkup...jgn tangkup aku...aku nk balik....





Cantekkan pantai ni..




Di tepi pantai pun sempat berkarya...huahuahua...






Wah...ade incik Gamat laa....heeeuu....





Syoknye bersantai di tepi pantai...



Naik boat nk balik ke yellow house..


Ni kucin pun nk bergambar jugak...ghehehe...ekor kontot...



Cuba teka sape org neyh....


Ni masa malam terakhir kitaorg kt pulau perhentian. Wat BBq. Pastu malam tu sampai pagi kitaorg sakit perut........kecian


Aik..tiba-tiba je aku dah berubah jadi kucin. Ape cer nih?


Haha..ni pose yang paling sengal. Nk wat aksi melompat..tp belum sempat kamera snap..kitaorg dh lompat dulu...hooyeah2




Selepas je sarapan pagi masa hari terakhir tu..kitaorg ape agi.. posing sane.. posing sini arr.. klik..klik..



Pic ni mase tunggu speed boat pakcik myra sampai..

3 ♥ cHenta:

nsp said...

why no bikini gals one ? h aha

OngZ@i M@laYa 77 said...

cantek nye pntai..... :O
x ajk cy pown eih...

Kaizo Teddy said...

haha,...u want to c a gals with bikini haa...
go to long beach..there a lot of white gals wearing bikini...^_^